Biografie

Suzanne Vissers is theatermaker/docent en projectleider.

Suzanne is geboren op 18 september 1996 in Delft. Vanaf haar negende is ze niet meer uit het theater weg te krijgen: beginnend met lessen bij de VAK in Delft en gevolgd door lessen bij het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland in Leiden. In seizoen 2015/2016 heeft Suzanne deelgenomen aan het Talent Traject van Theater Rotterdam en in studiejaar 2019/2020 heeft ze een éénjarige opleiding afgerond aan de Toneelacademie Maastricht. 

In 2017 is Suzanne afgestudeerd als cultureel maatschappelijk vormer aan de Hogeschool Rotterdam. Binnen haar studie heeft ze zich gespecialiseerd in cultuureducatie en pedagogiek. 

In september 2019 is haar regiedebuut "Vrucht" in première gegaan op het Verborgen Theater Festival in Rotterdam. Sinds november 2020 is ze werkzaam als theaterdocent en vanaf juni 2021 werkt ze als projectleider bij Cultuurhuis Delft. 

Na Vrucht heeft Suzanne de voorstellingen de Buurtverbindingsshow en Pit gemaakt. De laatstgenoemde is in première gegaan op 5 juni 2022 tijdens Delft Fringe Festival.